Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanitás

SZERESD AZ URAT!!!

DE HOGYAN??

Amikor megérted, hogy Jézus Krisztus mit vállalt és tett meg ÉRTED, porszemnyi emberért, már elegendő ok, hogy minden módon, mindeneddel szeresd Őt. Hogy egyáltalán eljött erre a földre, otthagyva a Menny dicsőségét, hogy vállalta ÉRTED a kínhalált, szenvedést, hogy ne kerülj a pokolba, hanem Isten gyermekévé lehess, ez egy örökkévalóságon átívelő hálát és soha nem múló, nem csökkenő szeretetet kell, hogy ébresszen a szívedben.

Ha nem tette volna meg akkor te most hol lennél? Mit csinálnál éppen? S mielött átlépnéd az örökké valóságnak a küszöbét, - lenne-e bármilyen reménységed??Az tehát, hogy szeressem az Urat teljes szívemből, lelkemből, elmémből és minden erőmből – nem tűr kompromisszumot, nem tűr megalkuvást! Kizárja a fölösleges, hiábavaló, csak a testnek fontos vagy kívánatos dolgokat. Kizárja a bűnnel való megalkuvást és a benne maradást, a bűnnel való folyamatos közösséget.

Nincs két út – CSAK EGY. Nincs a világgal való kokettálás, barátkozás – mert ezzel együtt az Istennel való szembenállást választod, és kizárod az Ő áldásait, jelenlétét. Nincs kétfelé sántikálás – csak megmaradni a hit útján. Nincs „egy kicsit a világ módszerei szerint intézem a dolgomat, egy kicsit meg Istennel is foglalkozom.” Nincs „hétköznap a világ dolgai (hiszen a világban élek) – hétvégén meg dicsérem az Urat a szentek közösségében”. Elfelejted, hogy bár a világban élsz, de nem a világ szerint?

ÉN EZT AZ UTAT VÁLASZTOTTAM ÉS BOLDOG VAGYOK JÉZUSSAL, ÉS TE??

szeretet.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


gyula2011

gyula2011